AKO STE OVO SANJALI PRED VAMA JE VEOMA USPEŠAN PERIOD: Ovi snovi nagoveštavaju veliku radost!

Snovi su odraz naše podsvesti, ali ponekad mogu i da ukažu na neke događaje koji nam predstoje. Verovanje kaže da ako sanjate neki od ovih snova, očekuje vas uspešan period, a naročito na polju ljubavi:

1. Lutka

Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. 

2. Golotinja

Ukoliko se u snovima skidate ili ste već bez garderobe, to može ukazivati da vas sledi susret sa osobom koja će vas zaintrigirati. To je neko ko će postati jako važan u vašem životu.

3. Posteljina

Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati belu posteljinu.

Snovi, Hvatač snova

4. Plakanje

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Veruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspeh.

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lepih iskustava.

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

5. Gusta šuma

Ako sanjate gustu šumu iz koje uspevate da izađete, to otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. 

6. Sanjati da igrate karte

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

3 STVARI KOJE UZROKUJU KRIZU SREDNJIH GODINA KOD ŽENA: Evo koji su signali i kod koga se najčešće javlja

Read Next

10 PROFESIJA KOJE NAJVIŠE GOJE: Pune stresa i neurednog poslovnog ritma, da li ste u rizičnoj grupi?