Ako se stalno budite između 3 i 5 ujutro, viša sila vam poručuje samo jedno!

Dešava vam se da se jako često, da ne kažemo svake noći, budite u periodu između 3 i 5 časova ujutro? Znate da niste puno jeli, a ni pili pre spavanja, pa telo nema razloga da se budi, a opet, nešto ga remeti… Razlog je neobičan, pomalo i neverovatan:

Vaše telo vam šalje poruku koje niste ni svesni – buđenje u ovom periodu znači da imate brigu, veći teret koji bi da smaknete s leđa, a na javi ne znate kako. Do buđenja dolazi zbog energije iz pluća i osećaja tuge. U ovom periodu uzdiže vam se svest što je znak da neka viša sila, a najverovatnije vaša podsvest pokušava da komunicira s vama. Prema kineskoj medicini, telo i um šalju zajedničku poruku da morate da oslobodite dušu nagomilanog tereta.

Ukoliko se često budite u drugim intervalima noći evo i objašnjenja za to:

Buđenje odmah nakon prvog sna

Pod velikim ste stresom i imate simptome anksioznosti. Meditacije, pozitivna mišljenja, relaksacija i vežbe istezanja vratiće vas u san.

Slični tekstovi

Buđenje između 1 i 3:

Emocionalno vas nešto tišti. Nekom morate oprostiti ili neko vama mora da oprosti. Vežbe za disanje pomoći će vam da nastavite da spavate.

Buđenje posle 5 ujutro, pred zoru:

Energija potiče iz creva a telo vam šalje poruku da morate da rešite emotivni status koji vas pritiska.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

NATAŠA JE OTETA NA PUTU DO ŠKOLE I DRŽANA U PODRUMU 8 GODINA: Ni rođeni otac nije verovao da je JEZIVO MUČENA i silovana

Read Next

Таковска 10: Где је простор за договор власти и опозиције