Ako imate ova 3 broja u datumu rođenja, sreća će vas pratiti celog života

U numerologiji svaki broj ima posebno značenje, ali se posebno ističu glavni brojevi koji, prema tumačenju, nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su dobre sudbine.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33.

Ukoliko neke od glavnih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljuju dve jedinice, dvojke ili trojke, imate posebnu zaštitu od univerzuma prema tumačenju numerologa.

Saznajte šta simbolizuju brojevi 11, 22 i 33 u vašem datumu rođenja:

Osobe koje poseduju broj 11

Slični tekstovi

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa, prenosi Sensa.

Osobe koje poseduju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da reše konflikte.

Osobe koje poseduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Tragična sudbina: Mladoženja umro na oltaru

Read Next

Eskort dama otkrila tajnu savršenog seksa: Muškarci u krevetu žele samo ovo