Ako budete radile ovih 5 stvari u seksu, odlepiće za vama!

Detalji odlučuju da li će seks biti fantastičan ili „samo“ dobar

Većina žena misli da su muškarci uvek raspoloženi za seks.

To često i jeste istina, ali je i činjenica da za pripadnike jačeg pola postoji i loš seks, kao i da muškarci prave veliku razliku između dobrog i fenomenalnog seksa.

Iako, naravno, ne postoje garancije, bar kada se radi o seksu, postoje stvari kojima nijedan muškarac neće moći da odoli.

1. On želi da gleda
Muškarci su veoma usmereni na vizuelne stimulacije, a ništa na svetu im nije uzbudljivije od gledanja njihove partnerke u stanju seksualne uzbuđenosti i prepuštanja strastima. Većina muškaraca priznaje da im je gledanje partnerke kako dodiruje grudi i telo, a naročito ako masturbira pred njim – izrazito stimulativno.

Slični tekstovi

To je direktan poziv na seks – u slučaju raširenih nogu koje nude odličan pogled i lukave “sačekuše”, ali i način pojačavanja doživljaja tokom samog seksa – u pozama u kojima on penetrira, a ona istovremeno dodiruje svoj klitoris.

2. Najbolje buđenje
Po pravilu, više od 95 posto muškaraca obožava oralni seks. Buđenje milovanjem nakon kojeg sledi oralni seks je nešto što će im definitvno ulepšati dan, ali i učiniti ih neizmerno zahvalnim partnerki uz želju da “uzvrate uslugu”. Posebno je uzbudljivo nešto duže zadirkivanje – dahom ili jezikom, pre prelaska na samu radnju.

3. Žena ponekad treba da uzme stvari u svoje ruke
Stimulacija rukom je nešto na šta je većina muškaraca naviknuta, ali sasvim je drugačiji osećaj ako je u pitanju njena ruka. Bilo da je reč o uvodu u seks, dodirima u “zabranjenim situacijama” ili uključivanje u seksualne radnje za vreme menstruacije ili drugih prepreka, većina muškaraca obožava ako partnerka sama inicira dodirivanje rukom. Ključno je pogoditi tempo i snagu pokreta, ali pritom ne zanemariti testise i sam vrh glavića.

4. Njena dominacija
U seks pozi u kojoj je ona gore, muškarac može istovremeno da uživa u prekrasnom pogledu, ali i da “robuje” njenim pokretima koji diktiraju trajanje seksa, dubinu penetracije i tempiraju orgazam.

Jedan od najboljih pokreta je svakako njeno “mešanje kukovima”, odnosno kružno pokretanje karlice koje muškarac ne može da kopira u misionarskoj pozi. To pruža drugačiji tip stimulacije koji njega lako gurne “preko ivice”, a njoj omogućava intenzivniju stimulaciju klitorisa i G tačke.

5. Prilagođavanje ugla
Već i mala prilagođavanja seks poza koje omogućavaju bolji pogled i krupni plan same radnje, kao i veće trenje, mogu učiniti čuda za stimulaciju. To se naročito ističe u takozvanoj “doggy” pozi, koja ima bezbroj varijacija na temu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Preporodiće vaša creva: Ovaj čaj svako treba da pije

Read Next

Neki ljudi su jednostavno rođeni da varaju