ADAKTAR MU SREĐIVAO OBRVE, A EVO KOJE BJUTI TRIKOVE KEBA PRAKTIKUJE: “Da bi vam lice bilo zategnuto, umivajte se OVIM”

Dragan Kojić Keba poznat je kao neko kome je jako stalo do fizičkog izgleda, te se stalno doteruje, dok je nedavno otkrio kakva je njegova bjuti rutina.

Kada je nega u pitanju, čini se da je Keba pravi znalac, a jednom prilikom objasnio šta je to što mu najteže pada.

“Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija, Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka”, rekao je Keba za Grand.

Dragan Kojić Keba

On je otkrio i jedan trik koji praktikuje kako bi njegova koža izgledala sveže i zategnuto.

“Na primer, ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice. Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom ujutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice”, objasnio je pevač.

Zanimljivo je i da je Keba nedavno išao na korekciju obrva kod čuvenog Adaktara, poznatijeg kao “Bog obrva”.

Dragan Kojić, Keba

Tom prilikom Adaktar je imao zanimljiv komentar: ” Keba i ja smo se upoznali pre godinu dana, moram priznati da sam, i pre nego što smo se upoznali, video te obrve i nije mi bilo baš najbolje. Ali kad je došao, bio sam u fazonu „Okej, super, hajde da počnemo“. Skidali smo ih dugo. Mislim da Keba sada izgleda kao drugi čovek i veoma mi je drago zbog toga. I sam je rekao „Sad izgledam normalno“. Imao je zaista nepotrebnu stvar na licu, ali adaktarski smo to rešili.”

Alis Adaktar, Adam Adaktar

Dođe čovek u neke godine kada treba malo pojačati pigment, kada treba malo podmladiti sve, pa i obrve…”, rekao je Keba tom prilikom.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Vlada povećava najvišu maloprodajnu cenu mleka – maksimalno 129 dinara za litar

Read Next

VAŠE IME I PREZIME OTKRIVA DA LI ĆE VAS BOGATSTVO PRATITI KROZ ŽIVOT: Jedan broj donosi najviše prihoda i pun novčanik