ACO PEJOVIĆ NAPRAVIO RADIKALNU PROMENIO: Izbacio ovo iz ishrane i smršao, čak, PET kilograma! (MENI)

Naime, pevač se priprema za veliki solistički koncert, koji će se održati 17. juna na beogradskom Tašmajdanu. Istakao je da je uz ovaj način ishrane za veoma kratak period izgubio, čak, pet kilograma!

– Ni kap vina nisam popio otkad sam počeo pravilno da se hranim! Suzdržavam se već neko vreme. Slatkiši su mi manji problem, jer ih ne jedem. Verovatno sam šećer nadoknađivao vinom koje sam ispijao svakog dana – priča folker.

Naglasio je da ga niko nije naterao na tu radikalnu promeni, sam je odlučio da se reši viška kilograma. Ističe da mu alkohol nedostaje samo u određenim lepim situacijama.

– Ne fali mi kad sam kod kuće, ali volim da popijem čašu vina posle ručka i večere uz tompus. Navikao sam tako, ali bez svega se može kada te muka natera. S tim što mene niko nije naterao. Sam sam odlučio da skinem višak kilograma – rekao je pevač.

Aco Pejović

Najteže mu pada što mora da smanji porcije teletine i jagnjetine, koju obožava da jede.

– Teško mi je da jedem namirnice koje ne volim. Na primer, povrće, ribu… Rođen sam u Prijepolju, a ne na moru! Mi smo kao klinci jeli pastrmku samo za slavu i tokom posta. Znam da je riba zdrava zbog omega-3 masnih kiselina, ali nisam njen ljubitelj. U Prijepolju ni prasetinu nismo često jeli, već jagnjetinu i teletinu… Otkad sam promenio ishranu, na meniju ponekad imam piletinu.

On objašnjava zbog čega je u 50. godini rešio da probuši kašiku.

Imao sam 100 kilograma.Ali to nije zdravo. Zato ću kad skinem još pet kilograma biti zadovoljan. Moram da smršam zbog zdravlja i koncerta! Mada, i zbog leta, jer se treba skinuti na plaži. Nije baš lepo kad stomak ispadne. Ne jedem kasno. Ne otvaram frižider noću, to radi Lukas. Oćoravio je otvarajući frižider po mraku – zaključuje Pejović.

Kako izgleda jedan njegov dnevni meni?

  • Doručak: Žitarice sa vodom
  • Ručak: Riba i salata od povrća
  • Večera: Potaž od povrća

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Sastanak menadžmenta i sindikata “Fijata” završen bez dogovora

Read Next

Najdivniji ukras svake bašte ili balkona: Ovo cveće je idealno za letnje dane