A koliko ste ih vi čuli: 5 najčešćih laži koje žene govore u seksu

Seksolog Nađa Bokondi tvrdi da se svaka žena u krevetu služi lažima i to najčešće da ne bi povredila ego svog partnera.

Ova Australijanka tvrdi da su žene „nesposobne“ za istinu kada je seks u pitanju i kaže da se laži najčešće odnose na orgazam i veličinu polnog organa muškarca.

„Najviše lažemo u spavaćoj sobi gde je užitak nedostižan bez nedostatka udobnosti“, kaže i navodi najčešće laži.

Lažni orgazmi

Kaže da je lažiranje orgazma možda efikasna taktika za završetak lošeg seksa, ali nikako nije dobro rešenje, posebno za partnerov ego. „To širi virus poznat kao ‘muškarci koji misle da su božji dar ženama u krevetu, ali su zapravo užasni u seksu’“, kaže Nađa i preporučuje ženama da se okane glume, posebno u dugim vezama.

Slični tekstovi

Veličina penisa

Bokondi kaže da je laž o velikom penisu poprilično česta, a objašnjava da je žene obično koriste na muškarcima opterećenim veličinom svog penisa, kojima je potrebna stalna potvrda da bi se osećali dobro.

„Ova laž najčešće se koristi kod muškaraca sa sindromom malog penisa“, kaže i dodaje da su to isti oni koji su uvereni da je veličina povezana s mogućnošću da ženu dovedu do orgazma, ali to, tvrdi Nađa, nikako nije slučaj.

„Nemam s kim da te uporedim“

Ekspert kaže da žene često govore „nikad to nisam radila“ muškarcima koji im se čine nesigurnim. „Ti si jedini muškarac kojem sam ovo dopustila“, „Obično ne radim ovo“, još su neke varijacije te laži.

Trik s pranjem zubi

Kad žena ode da „opere zube“ nakon seksa, Bokondi kaže da to obično znači da želi da doživi orgazam koji nije doživela tokom odnosa. „Kad nemamo srca da kažemo momku da nas je više uspavao nego doveo do vrhunca, brzi susret s igračkom nikad ne razočara“, kaže.

„Imam nizak libido“

Prema Nađi, neke žene koriste tu laž kako bi izbegle seks, ali u stvarnosti ne žele da izbegnu svaki seks već samo loš. To je izgovor koji žene koriste u vezama koje ih ispunjavaju ali nisu seksualno nabijene kao što su možda bile pre ili je seks ušao u predvidljivu rutinu. Bokondijeva zaključuje da je uvek najbolje suočiti se s istinom, jer ostalo je ionako samo odlaganje neizbežnog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Vaše kupatilo će uz ovaj sjajan trik uvek predivno mirisati

Read Next

Sve im ide od ruke: 3 horoskopska znaka rođena pod srećnom zvezdom