5 trikova za prvi sastanak posle kojih neće ostati ravnodušan

Na prvom sastanku nam je svima veoma važno da ostavimo što bolji utisak. To ćete uraditi tako što ćete pokazati drugoj osobi da ste osoba koja ima stav i određene kriterujume.

Kada se postavite na taj način, retko ko će moći da vam odoli. Najvažnije je da verujete u sebe jer samo tako možete i drugima da budete privlačni.

1. Pokažite stav i iskreno mišljenje

Iskažite svoj stav i proverite koliko se slažete ili razlikujete od osobe sa kojom ste izašli. Ne treba da vas bude sramota to što želite da kažete svoje mišljenje – štaviše, to je odlična vežba za razvoj samopouzdanja.

2. Budite odvažni i svoji

Slični tekstovi

Postavite granice preko kojih na prvom sastanku druga osoba ne može da pređe. U svakom trenutku mora da se zna gde su granice. Ako primetite da ta osoba ima neprimereno ponašanje, indirektno joj stavite do znanja da na taj način ne sme da se ponaša.

3. Budite iskreni kad su u pitanju vaša poslovna dostignuća

Teme o poslu i karijeri mogu biti način da se bolje upoznate sa ambicijama osobe sa kojom ste izašli. Nikako nemojte lagati pri raspravi o tim temama i govoriti, na primer, da na trenutnom poslu zarađujete mnogo novca ako to nije istina. Ako započnete vezu sa tom osobom, ona će se kasnije uveriti u to da ste je od samog početka lagali.

4. Izbegavajte teme o bivšim ljubavima

Nikoga ne zanima sa kim ste bili u prethodnoj vezi i zašto ste raskinuli. Rasprava o nekadašnjim ljubavima može da krene u potpuno pogrešnom smeru, a u vama probuditi stare rane, zbog čega osoba sa kojom ste izašli može pomisliti da niste preboleli bivšeg partnera.

5. Raspitujte se o zajedničkim interesovanjima

Ovakve teme su uvek dobrodošle i zanimljive, a predstavljaju dobar način da nastavite konverzaciju. Pričajte što više o stvarima koje vas interesuju jer time možete da se bolje upoznate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Potpuno drugačija musaka stiže iz bakine kuhinje

Read Next

Donose BOGATSTVO i LJUBAV: Hitno nabavite ove biljke