5 situacija u seksu koje muškarce garantovano dovode do “ludila”

Pretpostavka da je za muškarce svaki seks dobar, nije tako daleko od istine. Oni jesu biološki programirani da teže podnose nedostatak seksa, ali ipak jednako kao i žene znaju da razlikuju loš, dobar i fenomenalan seks. Određeni pokreti i inicijative njihove partnerke u stanju su da ih potpuno ‘raspamete’.

1. Želi da gleda
Muškarci su izuzetno usmereni na vizuelne podražaje, a ništa na svetu im nije uzbudljivije od gledanja njihove partnerke u stanju seksualne uzbuđenosti i prepuštanja strastima. Većina muškaraca priznaje da im je gledanje kako ona dodiruje grudi i telo, a naročito ako masturbira pred njim – posebno stimulativno.

To je direktan poziv na seks – u slučaju raširenih nogu koje nude odličan pogled i lukave „sačekuše“, ali i način pojačavanja doživljaja tokom samog seksa – u pozama u kojima on penetrira, a ona istovremeno dodiruje svoj klitoris.

2. Najbolje buđenje
U pravilu, preko 95 odsto muškaraca veliki su obožavaoci oralnog seksa. Buđenje milovanjem nakon kog sledi oralni seks je nešto što će im definitivno ulepšati dan, ali učiniti ih neizmerno zahvalnim partnerki uz želju da „uzvrate uslugu“. Posebno je uzbudljivo nešto duže zadirkivanje – dahom ili jezikom, pre prelaska na samu radnju.

3. Kad žena preuzme stvari u svoje ruke
Podražaj rukom je nešto na šta je većina muškaraca naviknuta, ali sasvim je drugačiji osećaj ako je u pitanju njena ruka. Bilo da je reč o uvodu u seks, dodirima u „zabranjenim situacijama“ ili uključivanja u seksualne radnje za vreme menstruacije ili drugih prepreka, većina muškaraca obožava ako partnerka samoinicijativno pokreće dodirivanje rukom.

Slični tekstovi

4. Njena dominacija
U seks-pozi u kojoj je ona gore, muškarac može istovremeno uživati u prekrasnom pogledu, ali i robovati njenim pokretima koji diktiraju trajanje seksa, dubinu penetracije i tempiraju orgazam.

Jedan od najboljih pokreta je svakako njeno „mešanje kukovima“, odnosno kružno pokretanje karlice koje muškarac ne može kopirati u misionarskoj pozi. To pruža drugačiji tip stimulacije koji ga lako „prebaci s ivice“, a njoj omogućuje intenzivniju stimulaciju klitorisa i G tačke.

5. Prilagođavanje ugla
Već i malo prilagođavanje seks-poza koje omogućavaju bolji pogled i krupni plan same radnje, kao i veće trenje, mogu učiniti čuda za podražaj. To se posebno ističe u tzv. doggy pozi, koja ima bezbroj varijacija na temu.

Na primer, dok on sedi a ona se, leđima okrenuta, spušta na njega iz čučnja – metoda je vrhunskog podražaja. A ako klekne na njega u istoj pozi – trenje i ugao se menjanju, kao i ako ona grudima legne na krevet sa zadnjicom podignutom u vis, a on stoji uz ivicu kreveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Legende: “Fića” protiv “peglice”, ko je brži? (video)

Read Next

4 godine proveo zarobljen na pustom brodu, plivao do obale za hranu (video)