5 situacija koje su savršene za seks

Verovatno da vam i ne treba dodatan razlog za maženje s partnerom, ali ispostavlja se da ipak postoje neke situacije koje su savršene za seks:

1. Pre velike prezentacije
Istraživanja ukazuju na to da seks smiruje živce, snižava pritisak i smanjuje učinak stresa. Kako prenose mediji, jedna studija čak dokazuje da ljudi koji pre velike prezentacije upražnjavaju seks, dožive najmanje stresa.

2. Nakon buđenja
Ne samo da je u to doba dana količina testosterona najviša nego telo proizvodi više oksitocina koji će ojačati vezu među partnerima a endorfini će poboljšati raspoloženje.

3. Kada ste bolesni
Iako zvuči kontradiktorno, studije ukazuju na to da seks jača imunološki sistem i tako pomaže u borbi protiv raznih bolesti.

4. 14 dana nakon menstruacije
Nedavna studija pokazala je da dve nedelje nakon ciklusa klitoris naraste za 20 posto, pa žene znatno lakše postižu orgazam. Ovo je upravo vreme kada nastupa orgazam, pa je logično da telo želi što više „akcije“

Slični tekstovi

5. Nakon treninga
Studija sa Univerziteta u Teksasu pokazuje da je kod žena, nakon vežbanja pojačan protok krvi kroz genitalije za čak 169 posto! Uz to, nakon znojenja u teretani, žena ima mnogo lepšu sliku o svom izgledu, pa je i spremnija za odnos

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Jun će biti mesec beskrajne sreće za ova 4 horoskopska znaka

Read Next

Prva NEVIDLJIVA skulptura prodata po enormnoj ceni