5 NAJVEĆIH MANIPULATORA ZODIJAKA: Ljubomorni i opaki, a jedan je posebno NEMILOSRDAN!

Kad se svaki od ovih pet znakova Zodijaka nađe u neugodnim situacijama, oni će najverojatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali.

Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, treba ih se paziti ili ih dobro držati na oku.

Škorpije će potajno početi da se druže s drugim ljudima. Na kraju ćete razbijati glavu, pitajući se što ste to učinili pogrešno. Veoma su ljubomorni, odlične i uverljive vođe. Pravi je majstor manipulacije i on to zna.

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima on može biti vaša najgora noćna mora.

Veoma je maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili.Može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali pet godina i može se lako uveriti da ste još isti kao i onda.

ljuta devojka

Ovaj znak zodijaka je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će vas optuživati za odluke koje je sam doneo.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizance, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će verovatno požaliti zbog svega što se dogodilo.

One su potpuno nesebične i uvek spremne da pomognu. Ponekad toliko očajnički žele pomoći drugima da se pitate čine li to iz sebičnih razloga. Loša vest je da se ponekad radi upravo o tome.

Riba će hteti da idete napolju svaku veče jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšalai. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli da glumi žrtvu.

tužna devojka

Lav

Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli da bude glavni. On je spreman raspravljati do smrti tvrdeći kako je u pravu, čak i kada potpuno greši.

Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To vredi takođe i za situacije kada je totalno manipulativan. Stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da raže kako se oseća. Iz tog razloga, njegovi su postupci opaki i teški ih je dešifrovati.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZAHAR OTKRIO TAJNU NASTANKA PESME VIDOVDAN: Imao sam strašnu groznicu, a onda odjednom video lik patrijarha Pavla!

Read Next

Veruje se da ova biljka donosi NOVAC u vaš dom