4 ZNAKA KOJI ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U DECEMBRU: Sve će im ići od ruke, a naročito na polju ljubavi i novca

Stigao je decembar – za mnoge najveseliji i najlepši mesec u godini. Planetarni aspekti ovog meseca bit će zanimljivi i nekima će doneti srećne okolnosti, dok će drugima malo toga polaziti za rukom. Saznajte da li li i vaš znak među sretnicima koji će ovaj decembar dobro zapamtiti.

Bik

Početak meseca biće stresan, ali događaji koji slede biće toliko povoljni da ćete brzo zaboraviti na svoje probleme. Planete će vas podstaći da izađete iz svoje zone komfora, odnosno stana, što će doneti više zabave, druženja i upoznavanja novih ljudi. Pokazaćete interes za izlete i putovanja, a upravo tu možete da upoznate ljubav svog života.

Lav

Početak decembra biće odličan, a tada biste mogli da se zaljubite ili produbite već postojeću vezu. Ostatak meseca posvetićete poslu i obavezama, ali to ne znači da se nećete dobro zabaviti. Poslednji mesec u godini biće ispunjen izlascima i druženjima, a novi susreti biće od velike važnosti. Mnogi očekuju pozitivne promene na poslu i karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

Škorpija

Finansijska situacija će biti sjajna. Iako ćete puno trošiti na zabavu, užitke i razonodu, dobro ćete zarađivati, pa ćete uvek biti u plusu. Toliko ćete se zabaviti ovog meseca da će se mnogi oko vas čuditi jer nisu navikli da vide “tamne” Škorpije tako srećne i nasmejane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja, pa nećete zažaliti ako otputuju negde na doček.

Jarac

Iako niste ljubitelji prazničnih ugođaja, u decembru ćete biti veoma dobro raspoloženi. Osećaćete se dobro u vlastitoj koži, a osim što ćete izgledati odlično, bićete duhoviti i šarmantni te samim time i popularni u društvu. Ovo je mesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Ako budete hrabri, zvezde će to nagraditi.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DR ČUBRILO OTKRIVA ŠTA ZAPRAVO URADITE TELU KADA POPIJETE VOĆNI SOK ZA DETOKSIKACIJU: Neće vam to više pasti na pamet

Read Next

Svi živi daju pogrešan odgovor na ovo pitanje: Znate li šta ide u praznu kockicu? (foto)