4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NAJBOLJE SLUŠAJU VAŠE PROBLEME I POMAŽU DA IH REŠITE: Njima se uvek možete izjadati!

Svi mi s vremena na vreme imamo potrebu da se nekome izjadamo i podelimo probleme sa ljudima od poverenja. Znamo koliko razgovor i slušanje nama bližnjih ljudi ima terapeutski učinak.

Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu kontrolu u razgovoru, mi vam u nastavku donosimo koji znakovi znaju najbolje da saslušaju, a i dele korisne savete.

Blizanci

Iako su najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do reči kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo ćete otkriti da brbljavci znaju da ćute kad im se poveravate.

Osim što će vas pažljivo saslušati, lako će se uživeti u vašu ulogu. A budite sigurni da će vam dati pravi i objektivan savet.

Kad im predočite svoj problem, sagledaće ga racionalno i razmotriti s različitih gledišta, bez uplitanja emocija.

Možda vam se neće svideti ono što ćete od njih čuti, ali poslušajte ih i sledite njihove savete. 

partneri, razgovor

Rak

Ako želite da se isplačete i izjadate, Rak će vam biti savršen sagovornik. Ovaj znak ima prirodnu potrebu da pruži bližnjima osećaj sigurnosti i podršku.

Emocionalno će vas pogurati kad vam je teško i saslušati vas bez upadanja u reč. Verovatno će vam ponuditi hranu za utehu, bar šolju vruće čokolade s rumom i keksom.

Dajte mu do znanja koliko cenite njegovo prijateljstvo i uzvratite istom merom ako zatraži vašu pomoć.

prijateljice

Devica

Analitična Devica savršen je majstor u rešavanju problema. Ali, ne očekujte od nje da će plakati s vama. Iako će saosećati s vama, neće to pokazati.  Daće sve od sebe da  pronađe rešenje problemakoji vas muči.

Sve će proučiti, utvrditi koje vam prepreke stoje na putu i napraviti plan kako da dođete do cilja. Neće vas podržati u tome da sažaljevate sebe, već će vam pomoći da se trgnete i učinite nešto.

Vaga

Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rešavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom stavu samo zato što ste joj prijatelj.

Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će pokušati da vas nagovori da sagledate problem iz šire perspektive i primenite rešenje koje će zadovoljiti sve uključene.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

OVO JE JEDAN OD NAJJAČIH LJUDSKIH STRAHOVA, KOJI PARALIŠE: Odbijanje boli kao nož u leđa-evo kako da se nosimo sa njim!

Read Next

Anđelina konačno skinula crno i obukla predivnu haljinu u hit boji sezone