3 POTEZA KOJA BRIŠU GODINE SA LICA: Iskusna šminkerka pokazala kako da vaše lice bude mlađe uz samo jednu stvar!

Iskusna šminkerka Čerčil Kavano pokazala je kako se satvlja korektor, da bi opuštena koža vizuelno delovala potpuno zategnuta!

Sa godinama, nivo kolegena se smanjuje, a uz tog razloga nastajui prve bore. A kako je gravitacija ozbiljan neprijatelj koži, ona postaje sve opuštenija.

A stručnjaci estetske medicie obično savetuju dama u godinama da filere stave baš u srednjem delu lica, jer on počne prvi da se opušta.

Ali, uz savete ove šminkerke možete održati mladolikost samo uz pomoć korektora, nikakve skupe estetske korekcije vam nisu potrebe!

Ako se korektor pravilno nanese, dobija se vizuelni efekat malog fejsliftinga. Upravo u videu Čerčil pokazuje kako to radi u samo tri poteza!

Upotrebljava korektor boje breskve, koji tankom četkicom nanosi ispod spoljnog ugla oka, ispod i desno od nozdrve i u istom tom pravcu ispod spoljnog ugla usana. Pokret ide odozdo nagore. Zatim debljom četkicom dobro izblenda ovaj korektor i nastavlja sa šminkanjem. Svetlije površine daju efekat kao da se čitav srednji deo lica malo podigao i osvežio.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Милан изненадио Јувентус и угасио им наде за Лигу шампиона

Read Next

BILA NAJLEPŠA ŽENA U SELU, PA UČINILA JEZIVI ZLOČIN IZ NEVEROVATNOG RAZLOGA: Njena priča je potresla celu Jugoslaviju