3 najbolje seks poze za 2021. godinu

Rasplamsajte strasti u vezi

U najmanju ruku otkrićete nešto novo o sebi i svom partneru, i zbližiti se sa njim na višem nivou. Tokom prošle godine, provodeći većinu vremena u karantinu, nismo ni imali naročitu želju za intimnošću iako smo najveći deo dana provodili sa voljenom osobom. Međutim u novoj godini, i sa nadom da će biti makar s proleća malo pozitivnija donosimo vam listu poza koje mogu rasplamsati plamen u vašoj spavaćoj sobi.

POLOŽAJ KAŠIKE

Ovaj položaj se postiže kada su partneri bokovima okrenuti u istom smeru i kada u obliku kašike dolazi do penetracije. Takođe u ovom položaju bilo ko od partnera može da stimuliše dodatno klitoris onog koji se nalazi ispred. Ako se pitate zašto je ova poza idealna za 2021. godinu, pa recimo to ovako: čekajući proleće verovatno ste većinu vremena na krevetu, mazeći se sa partnerom pa ste najverovatnije već u ovom položaju. Sve što treba da uradite jeste da uklonite slojeve odeće.

ORALNI SEKS U SEDEĆEM POLOŽAJU

Slični tekstovi

Ako ste spremni za malo avanture, potražite sledeće najbolje mesto za seks u vašem domu, ono koje vas udaljava od spavaće sobe. Uzmite stolicu na primer. Vaš zadatak je da sednete, udobno se smestite, raširite kolena i prepustite se užitku dok vam partner pruža oralno zadovoljstvo. Možete u celu priču ukljućiti i malo mašte: zamislite da se sve odvoja u kancelarijskom prostoru, a pošto radite od kuće i kućna kancelarija će poslužiti.

MISIONARSKI POLOŽAJ SA JASTUKOM

Podignite klasičan misioarski položaj na viši nivo, i to bukvalno. Stavite jastuk ispod svojih bokova i dozvolite vašem partneru da dođe u gotovo paralelan položaj sa vašim telom. Ovaj neobičan ugao podariće vam neverovatno zadovoljstvo i stimulaciju neistraženih tačaka. Ova poza vam omogućava da uspostavite kontakt očima sa partnerom i da uživate gledajući ga kako doživljava vrhunac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Koje vakcine smeju da prime alergični na penicilin?

Read Next

Imena za decu sa NAJTUŽNIJIM značenjima