3 KLJUČNA FENG ŠUI SAVETA ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Uradite OVO i novac će se lepiti za vaše prste!

Feng šui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu. Sledećih nekoliko saveta će pomoći, tvrde feng šui stručnjaci, da energija novca brže poteče kroz vaš dom.

1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama.

Feng šui majstori uvek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za činiju sa grožđem – idealno je pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite prirodno nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

2. Pažljivo rukovanje novcem je glavni savet u feng šui filozofiji.

Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa i da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama. Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je vaše mesto novca u radnom prostoru.

priznanice

3. Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život.

Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljada kapi, zapamtite.

Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. Bogatstvo nije uvek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo. Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca ali će jačati i vaš osećaj zadovoljstva.Mnogi imaju novca ali su stalno nesrećni jer ne uspevaju da uživaju u onome što imaju. A upravo u tome je pravo bogatstvo.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

8 ZANIMLJIVOSTI O ŽIVOTU U ANTIČKOM RIMU: Žene su bile donekle nezavisne od svojih muževa!

Read Next

PROROČANSTVO BABA VANGE IZ SAMRTNE POSTELJE: Poslala je jaku poruku čovečanstvu, a onda izdahnula!