3 FRIZURE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Lako se održavaju, kosu čine bujnijom i izgledaju veoma moderno

Frizerski stručnjaci ističu da određeni tip frizura može učiniti da izgledate i osećate se mlađe.

Danas vam donosimo tri predloga za frizure koje u trenutku s lica skidaju minimum 10 godina…

Šiške i mekani slojevi oko očiju

Za super brz način da odmah podignete i osvežite svoj izgled, isprobajte zaveza šiške. One će u trenu “podignuti” vaše oči. Možete isprobati i meke slojeve oko lica jer ćete ga tako naglasiti na najbolji mogući način. Jedino na što biste trebale da pripazite prilikom šišanja šiški je to da nisu prekratke i “oštre” jer će slojevi biti ključni u postizanju mekoće i mladolikog izgleda.

Kratka frizura bogata volumenom

Ako ipak želite odabrati kratku frizuru, stručnjaci predlažu da je održavanje volumena i gustoće, posebno sa zadnje stranje glave, ključno za mladolik izgled. Ako ste pomalo zabrinute teksturom svoje kose, možete postići divan volumen kreiranjem slojeva ili korišćenje pravih proizvoda koji će vašoj kosi pružiti potrebnu teksturu i dozu živahnosti.

Ravni ili kosi bob

Ova frizura je već pet godina apsolutni hit. Da nije izašla iz mode, potvrdila je i Tamara Kalinić koja je pomenutu frizuru debitovala na Nedelji mode u Milanu. Ono što vam možemo reći o ovoj frizuri je da se ona izuzetno lako održava i odgovara skoro svakom obliku lica.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Štedimo na onome što nam nije potrebno, javna preduzeća dostavljaju planove

Read Next

SPAVALA JE SA NAJBOLJIM DRUGOM SVOG OCA: “Bio je kum mom tati na venčanju, a posle žurke smo završili zajedno u krevetu”