2 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE VELIKI NOVAC U NOVEMBRU: Ulaze u najpovoljniji period da se OBOGATE

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koje znake u novembru čeka velika sreća koja donosi uspehe na svim poljima, a ovo su dva znaka koja tokom novembra očekuje novac u izobilju.

Od najvažnijih planeta koje nekako utiču na finansijski sektor, ističu se Mars, Veners i Merkur. Mars će biti retrogradan celog meseca i imaće negativan uticaj na većinu znakova početkom novembra. Merkur će biti jak u drugoj polovini meseca kada uđe u Strelca, dok će Venera biti jaka do 16. novembra sve dok je u Škorpiji. Ispostavlja se da će najuspešniji u finansijskom sektoru biti oni za koje je Merkur jak, a Mars slab, piše Sensa.

Šoping

Bik

Mars će negativno uticati na motivaciju Bika i njegovu želju da budu aktivan u finansijskom sektoru uopšte. Ova planeta će ih podstaći da budu malo pohlepniji i štedljiviji, ali će Venera lako nadoknaditi negativnost Marsa u prvoj polovini meseca. Do 16. novembra zaključno, Bikovi će morati da rade oprezno i maksimalno odgovorno. Ovo će pomoći u održavanju i povećanju bogatstva. Posle 16. važno je da pokažete svoje veštine i najbolje kvalitete. Druga polovina meseca biće povoljna za Bika, jer će Merkur odmah zameniti oslabljenu Veneru. Biće ovo vreme idealno za skupe kupovine, odgovoran i nesebičan rad, vođenje i otvaranje posla. Većina poslovnih dogovora biće uspešno realizovana, dajući Biku priliku da postane uspešniji.

Jarac

Jarčevima će možda biti teško početkom meseca, zbog činjenice da će njihov glavni pokrovitelj Mars izgubiti pozitivnu energiju, krenuvši u retrogradno kretanje. Venera će pomoći da se pobegne od gubitaka, a u drugoj polovini meseca će se povezati Merkur, što na Jarčeve deluje prilično pozitivno. U novembru Jarčeve mogu očekivati emocionalne promene i napredak, ali generalno, period će biti prilično povoljan za obilje i bogatstvo. Jarčevi će uspeti da nađu izlaz iz teških situacija i da ostvare ono o čemu sanjaju u životu, posebno ako su prošli mesec morali vredno da rade.

Izvor: Sensa

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

AmCham: Nova vlada mora da obrati pažnju na četiri ključne oblasti

Read Next

Bivša stjuardesa objasnila koja su najbolja i najlošija sedišta u avionu, evo zašto je tako