11. MAJA NAM STIŽE MLAD MESEC I DONOSI VELIKE PROMENE: Bikove očekuje velika sreća, a ovim znakovima se ne piše dobro!

Mlad Mesec ovog maja stiže nam u noći između 11. i 12. dana u mesecu i biće u znaku Bika. Astrolozi najavljuju jedan uglavnom miran i pozitivan period, a najveću sreću će doneti Bikovima. 

Sa ovim mladim Mesecom slede nam promene i potreba za finansijskom i materijalnom sigurnošću. Mnoge osobe će tražiti podršku od drugih da bi uspele. Slobodno se upustite u nove projekte ili počnite da ostvarujete ono o čemu već dugo maštate, jer će vam zvezde obasjati put ka uspehu.

Ovaj period je u znaku uživanja i hedonizma. Udovoljite sebi i opustite se, zaslužili ste to. 

Povećana je briga o sebi i svojim potrebama pa se mogu otvarati i neki novi životni putevi. Kako je Bik zemljani znak tako će nas i ovaj mlad Mesec spustiti na zemlju i u realnost.

Izražena je ženska energija, veliko samopouzdanjepa možete iskoristiti sve potencijale. Sada nije vrijeme da se držite svoga ega već se prepustite svom unutrašnjem glasu i pustite da vas vodi i napunite baterije za nove poduhvate.

Iako će gotovo svi iskusiti samo pozitivne aspekte ovog mladog Meseca, nekim znakovi će se suočiti i sa manjim poteškoćama. Pronađite svoj znak na spisku i saznajte kako su vam zvezde nakonjene.

OVAN

Ovaj mlad Mesec se za Ovnove događa u  drugom polju koje je vezano za imovinu, finansije, hranu i još dosta drugih materijalnih vrednosti. Sada je pravi trenutak da uložite novac u biznis ili pokrenete neki novi posao.

BIK

Mlad Mesec se odvija u vašem ličnom polju mentalnog sklopa i fizičkog izgleda. Odlukekoje sad donesete odraziće se na ceo vaš život. Sada je idealno vreme za promene, pa ga iskoristite maksimalno. Izbegavajte fizičke i mentalne napore.

BLIZANCI

Suočićete sa svojim strahovima i nekim promenama koje vas guraju da krenete napred. Potrebno je da malo usporite i nađete vremena za sebe. Dobro razmislite kako možete svoje ideje sprovesti u dela.

RAK

Ovaj period vas navodi da shvatite ko su vam pravi prijatelji, a ko se sa vama druži iz koristi. Otvaraju se nove mogućnosti za napredovanje na posli, ali i nova poznanstva.

LAV

Ovaj mlad Mesec će najviše uticati na polje karijere, pa tako možete očekivati unapređenje ili povišicu 

Horoskop

DEVICA

Oslobodite se nekih misli koje vas opsedaju, nekih starih stvari i napravite red u svom srcu i mislima. Vreme je za uživanjeu ljubavi. Ovaj period vam donosi mir i sklad.

VAGA

Možete pokrenuti neki posao preko interneta i to se može pokazati kao veoma isplativo. Dobar je period za napredovanje na poslu. 

ŠKORPIJA

Možete očekivati promene u braku i vezama sa poslovnim partnerima.

Ako ste slobodni možete ući u vezu. 

STRELAC

Vreme je za velike promene. Poradite na fizičkom izgledu, ali i usavršavanju poslovnih veština. Ovaj period neće biti naročito uspešan za vas, pa se zato naoružajte strpljenjem.

JARAC

Ovaj mlad Mesec vam donosi lepe emocije i izobilje u vaš život.

VODOLIJA

Mnoge Vodolije mogu imati potrebu da što više vremena provedu sa svojom porodicom. Možete uspostaviti kontakte s rodbinom koju dugo niste čuli ili ih niste ni upoznali. Moguće je i preseljenje.

RIBE

Bitno je da sada uspostavite dobru komunikacijui utvrdite nove okvire i smernice koje će vas voditi ka uspehu. Sve temelje koje postavite u toku vladavine mladog Meseca isplatiće se kroz naredni period.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ZAŠTO SVI MORAMO DA NAUČIMO DA GLEDAMO DOLE, UMESTO GORE: Ovo je suštinska razlika između bogatih i večno siromašnih!

Read Next

Pretvorite terasu u bajkovitu oazu: 3 stvari su ključne! (foto)