Јовић се шали на рачун суспензије: Боље би било Батлеру да ми плати казну

Јовић је суспендован на једну утакмицу неиграња због напуштања клупе приликом туче на мечу Мајамија и Њу Орлеанса. Српски репрезентативац није ударио ниједног играча, али је свакако био запажен по насртајима.

Сем Јовића су у редовима Мајамија кажњени и прва звезда тог тима Џими Батлер и Томас Брајант, како суспензијама, тако и новчаним казнама. На другој страни су суспендивани главни покретач инцидента Наџи Маршал и Хозе Алварадо. Осим утакмица суспензије, играчи ће платити и новчане казне: Батлер 260.000 долара, а остала четворица 115.000 долара укупно.

Туча је настала после јаког фаула ветерана Хита Кевина Лава над звездом Пеликанса Зајоном Вилијамсоном. Крилни центар домаћих је завршио на поду, а Маршал је дотрчао ка Лаву у намери да заштити свог саиграча. Ту се умешао и Батлер, па је од њиховог кошкања кренуо метеж. С обзиром да се зна да су Батлер и Јовић као ментор и ученик, српски играч је био спреман да брани Џимија. Тако се дошло до суспензија и казни.

Батлер се нашалио на свом Инстаграму објавом на којој су фотошопиране Јовићева и његова глава на постеру за филм “Лоши момци” уз опис: “Никола Јовић је крив”. Занимљиво, за локацију објаве постављен је затвор у Мајамију.

На то је Никола одговорио дељењем те објаве на свом Инстаграм “сторију” са коментаром: “Боље би му било да ми он плати”.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Син Ратка Младића: Генерал у веома тешком стању

Read Next

MERIL STRIP JE PRE 10 GODINA URADILA 1 STVAR I ZATO U 75. IZGLEDA NIKAD BOLJE: Ovu lekciju glumice svi moramo da naučimo