Уницеф суспендовао сарадњу са Рамбом Амадеусом

Уницеф је вечерас саопштио да је суспендовао сарадњу са Антонијем Пушићем, познатијим као Рамбо Амадеус, пошто га је песникиња и продуценткиња Лејла Кашић на свом Инстаграм профилу прозвала за непримерено додиривање током снимања телевизијске емисије “Дневница”.

“Уницеф је упознат с наводима против Антонија Пушића. Његов ангажман с Уницефом је суспендован до даљњег. Уницеф има политику нулте толеранције према било којем облику сексуално непримјереног понашања, јер је оно у супротности с кључним вриједностима Уницефа”, наводи се у саопштењу ове организације које су пренеле подгоричке Вијести.

Кашић је раније данас у изјави за Вијести, потврдила да је о инциденту са Пушићем обавестила представништво УНИЦЕФ-а за Црну Гору. Рамбо Амадеус је амбасадор добре воље те организације.

Према наводима Кашићеве инцидент се догодио на снимању у петак, а на снимку се чују и непримерене речи које јој је Рамбо Амадеус упутио. Навела је и да је накнадно од музичара добила поруку у којој јој поручује да је лоше протумачила његово понашање.

Рамбо Амадеус за сада се није оглашавао, нити одазивао на позиве новинара.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/9/politika.html

Admin

Read Previous

Zgrozićete se: Poznati doktor otkrio šta se sve nalazi u kafi

Read Next

Минимална победа Барселоне на гостовању код Атлетик Билбаоа