Сферопулос: Мега се више борила од нас

Кошаркаши Меге су у београдској “Штарк арени” савладали Црвену звезду резултатом 89:83.

“Честитам Меги на заслуженој победи. Играли су боље од нас. Кренули смо утакмицу без концентрације, енергије и залагања. У другој четвртини смо се благо вратили. Трећу смо кренули добро, али нисмо је тако завршили. У четвртој нисмо имали добра решења у нападу. Били смо спори у офанзиви, али и у дефанзиви. Мислим да, како је утакмица одмицала, било је очигледно да су се они више борили од нас”, рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Тренер Црвене звезде је навео да његов тим није добро одиграо последњу четвртину.

“Имали смо неке шутеве споља, нисмо доносили добре одлуке. Ми целу четврту четвртину нисмо играли добро. Примили смо 48 поена у другом полувремену! Нисмо играли одбрану, нисмо имали скокове. У нападу смо били спори, каснили смо са екстра пасовима, као и са одлукама како да нападамо. Мислим да шутеви које смо упућивали нису били најбоља решења у тим ситуацијама”, додао је Сферопулос.

Кошаркаш Црвене звезде Џавонте Смарт је пропустио меч са Мегом.

“Смарт није повређен. Моја је одлука да буде ван тима, хтео сам да пружим минутажу другим играчима. Бранку Лазићу је потребно време да се врати у играчки ритам. Никола Топић је почео да вежба индивидуално, као и Треј Томпкинс. Они још не раде са остатком екипе”, закључио је Сферопулос.

Црвена звезда је на првом месту на табели АБА лиге са 20 победа и четири пораза. Црвено-бели ће у наредном колу регионалног такмичења у Београду дочекати Студентски центар.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Изложба “Зашто” у Руском дому у Београду – сећање на страдање али и симбол заједништва српског и руског народа

Read Next

ŽENAMA U 40im ZDRAVLJE NAGLO PROPADA ZBOG OVIH 6 GREŠAKA: Ovo je pravi trenutak da se obratite lekaru