Сферопулос: Важна победа против квалитетног ривала, пресудила одбрана у другом полувремену

Звезда је савладала Ефес 97:83 у 11. колу Евролиге, а тренер Сферопулос рекао је да је његов тим извојевао изузетно значајну победу.

“Велика победа, веома важна, против јаког и квалитетног ривала. Екипа је одреаговала одлично после прошлонедељног пораза од Олимпије, видела се огромна жеља да се оствари победа”, рекао је Сферопулос на конференцији за медије.

Посебно је Сферопулос истакао одбрану.

“Одиграли смо веома добро офанзивно током целог меча, а оно што је преломило је одлична одбрана коју смо одиграли у другом полувремену. Скоро да смо исти број поена примили у другој четвртини и другом полувремену”.

Поменуо је Сферопулос тројицу играча, посебно због одбране.

“Честитам Лазићу и Лазаревићу који су одиграли одличну одбрану на Ларкину. Одличан је у одбрани био и Јаго”.

Грк се осврнуо и на одличну подршку са трибина, где је вечерас било 18.290 навијача.

“Хвала нашим навијачима, поново су нас феноменално бодрили, а ми ћемо наставити да се боримо за њих на свакој утакмици, и код куће и на страни. Навијачи су ме одлично прихватили и то много значи и мени и мојим сарадницима”, додао је Сферопулос.

На крају је Сферопулос рекао да се Адам Ханга полако опоравља од повреде колена, али да и даље тренира индивидуално и да ће се ускоро прикључити екипним тренинзима, кад буде потпуно спреман.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Наручено убиство у Приштини, умешан припадник КБС-а

Read Next

ČETRDESETE, PEDESETE, ŠEZDESETE: Ovaj prozivod je ključan za MLADOLIKOST svake žene, a Srpkinje ga baš SLABO koriste