НБА суспендовао Моранта због пиштоља на Инстаграм лајву

Суспензија неће имати финансијски карактер и објављена је због понашања кошаркаша које је штетно по лигу, преноси Баскетњуз.

“На основу информација добијених током истраге, лига није закључила да је пиштољ о коме је реч припадао Моранту, да га је он унео у ноћни клуб или да га је изложио дуже од кратког периода. Истрага такође није утврдила да је Морант поседовао пиштољ док је путовао са тимом или у било ком НБА објекту, а власти Колорада нису нашле довољан разлог да оптуже Моранта за злочин”, саопштила је лига.

“Морантово понашање је било неодговорно, непромишљено и потенцијално веома опасно. То такође има озбиљне последице с обзиром на његово огромно праћење и утицај, посебно међу младим навијачима који се угледају на њега. Изразио је искрено скрушеност и кајање због свог понашања. Јасно ми је такође ставио до знања да је научио нешто из овог инцидента и да разуме своје обавезе и одговорност према Мемфис Гризлисима и широј НБА заједници далеко од његове игре на терену”, изјавио је комесар НБА лиге Адам Силвер.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Како Роме укључити у друштво које их тешко прихвата

Read Next

AKO IMATE PROBLEM SA ŠTITNOM ŽLEZDOM OBRATITE PAŽNJU NA ISHRANU: Evo šta smete, a šta nikako ne biste trebali da jedete