Медведев након велике борбе победио Тијафоа и пласирао се у финале Индијан Велса

Рус је успео да савлада ривала, који је пружио снажан отпор, нарочито у другом сету. Ипак, Медведев је искористио своје шансе и стиго до тријумфа и пласмана у финале.

Неизвесно је било у првом сету, оба тенисера била су сигурна на свој сервис. У петом гему Рус је пропустио три везане брејк прилике. Пропуштено је надокнадио у 11. када је одузео сервис ривалу. У наредном гему био је сигуран на свој серви и тако је решио сет у своју корист – 7:5.

На старту другог сета Медведев је одузео сервис ривалу. У петом гему Рус је пропустио нове две везане брејк прилике. Тијафо је узвратио у наредном гему, али и он пропушта своју шансу да врати брејк.

Медведев је у деветом гему поново пропустио три прилике да на сервис противника стави тачку на овај меч.

У наредном гему, када је Рус сервирао за меч, Тијафо му одузима сервис и изједначио је на 5:5.  Поново је Медведев стигао до брејка предности. Потом је на свој сервис пропустио три везане меч лопте, да би након што је пропустио и четврту Тијафо вратио брејк и сет је решен у тај-брејку.

Медведев је био бољи у овом периоду, тачније направио је мини-брејк више и тако није дозволио ривалу да уведе меч у трећи сет – 7:4 у тај-брејку.

Медведев ће у финалу играти са бољим из дуела Алкараза и Синера.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Преминуло 11 пацијената, коронавирусом заражена још 701 особа

Read Next

NIKOLA ROKVIĆ IZGLEDA KAO APOLON, SKROZ SE PROMENIO ZA 6 MESECI: Imao je 110 kg, a zbog 2 stvari sad je NEVIĐENI FRAJER