Ласо: Партизан и Звезда су одлични, али им је потербно време

Такође, истакао је да Црвена звезда има велики квалитет и искусне играче, као и да није изненађен серијом победа Басконије од доласка Душка Ивановића на клупу. 

“Честитам играчима, мислим да су играли са пуно храбрости. Прва четвртина није била добра. Од другог полувремена су добро разумели како морамо да играмо”, рекао је Ласо на конференцији за медије у Минхену.  Нашалио се затим и на чињеницу да је Партизан имао више навијача од Бајерна.

“Ово је било домаћинство… Некако… Али, битно је да смо на крају успели да остваримо победу”. 

Ласо је затим прокоментарисао лош старт у Евролиги Партизана и Црвене звезде који имају скор 3-5, а и једни и други су најављивали напад на Фајнал фор.

“Мислим да су оба тима веома талентована. Звезда је потписала веома искусне кошаркаше, Теодосића, Тобија, Боломбоја, Гедраитиса, играче који су дуго у Евролиги. Мислим да је Партизану потребно још мало времена. Доужер је нов, Камински је нов, Кабокло је нов. Требаће им времена да буду најбољи. Такође Пантер је ван терена, тако да је и то фактор”, истакао је Шпанац. 

Наставио је Ласо да анализира”вечите”.

“Исто тако, Звезда је променила тренера, биће им потребно времена да буду на најбољем нивоу. Оба тима су одлична, компетитивна, имају одличне играче. Знамо да морамо да играмо тамо и видећемо се опет са Звездом. Верујемо да су оба тима одлична, доста их поштујемо, знамо колико их је тешко добити. Тренутно смо 1-1 са српским тимовима, надамо се да ће на крају бити 3-1”, рекао је Ласо.

Бајерну следи дуел са Жалгирисом.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Поново ракетирана америчка база на истоку Сирије

Read Next

SRPSKA VODITELJKA IMA TELO KAO VRETENO, SMRŠALA JE 8 KG ZA SAMO OSAM DANA: Jednu namirnicu jela svaki dan u 13 h