Кецмановић после велике борбе савладао Амбера и заказао дуел са Рубљовом

Миомир Кецмановић је успео да се домогне трећег кола Мајамија. Велика борба два ривала, Француз је пружио снажан отпор, освојио други сет, ипак наш тенисер је добио тај-брејк трећег сета, и тако решио меч у своју корист.

Равноправна борба у првом сету, а одлучујући је био седми гем у коме је наш тенисер успео да одузме сервис ривалу, након што је у предходном гему спасио три брејк прилике.

Ривал је покушао да узврати, али је наш тенисер поново одбранио две брејк лопте и тако потврдио брејк. Потом је рутински привео сет крају – 6:4.

Велика борба у другом сету. Средином сета ривали су разменили по један брејк, приви је до предности дошао наш тенисер, да би Француз већ у наредном узвратио. Потом су оба тенисера успевала да задрже своје сервисе па је сет решен у тај-брејку.

Ревија мини-брејкова у овом периоду Амбер је успео да направи један више (4:3) и добије тај-брејк са 7:5.

Уследио је трећи одлучујући сет. Велика ворба и неколико пропуштених брејк прилика на обе стране. Ипак тенисери су успели да сачувају своје сервисе па је и овај сет одлучен у тај-брејку.

Кецмановић је био сигурнији у овом периоду четири пута је одузео сервис ривалу. Француз је вратио два мини-брејка. На крају наш тенисер добија са 7:3.

У наредном колу Кецмановић ће играти са Русом Андрејом Рубљовом.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Тренутак када је Макрон скинуо спорни сат током гостовања на телевизији

Read Next

DOKTORKA OTKRIVA 6 STVARI KOJE UVEK POMAŽU KOD ZATVORA: Uz njih zaboravite na “probleme u WC-u”, a imate ih već kod kuće