Власник Финикса се захвалио играчима и навијачима на подршци

Кошаркаши Финикса поражени су у полуфиналу Западне конференције од Денвер нагетса 125:100 у шестом мечу серије, чиме су завршили такмичење у НБА лиги.

Амерички милијардер Мет Ишбија почетком године постао је већински власник Финикс санса из НБА лиге и Финикс меркјурија из ВНБА лиге. 

“Хвала вам на невероватних неколико месеци и веома посебном почетку мог искуства као власника тима. Пожелели сте добродошлицу мени и мојој породици и били сте сјајни у сваком моменту. Ви сте апсолутно најбољи навијачи”, истакао је Ишбија на Твитеру.

Магазин Форбс је Ишбијино богатство проценио на 5,1 милијарду долара.

“Иако ове године имамо на шта да будемо поносни, ипак нисмо постигли успех који смо прижељкивали, а то је освајање првенства. Нећемо освајати титулу сваке сезоне, али то ће увек бити циљ. Санси никада неће престати да раде на томе и на терену и ван њега, а тек смо почели”, навео је власник Финикса, Мет Ишбија.

Процес продаје Финикс санса и Финикс меркјурија почео је 20. децембра прошле године, Ишбија је пристао да за четири милијарде долара купи оба клуба почетком фебруара 2023. године.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vaši putopisi – Hurgada – mogu li egipatske piramide nadmašiti bosanske? – Travel Magazine

Read Next

DIJETA S MALO UGLJENIH HIDRATA KOJA TOPI KILOGRAME U REKORDNOM ROKU ZALUDELA JE SVET: Donosimo vam jelovnik za 7 dana