Вест Хем и Фјорентина у финалу Лиге конференција

Фјорентина је после регуларног дела меча успела да надокнади гол заостатка из дуела у Фиренци, било је 2:1 исто као и пре седам дана.

Фјорентина је повела преко Гонзалеса у 35. минуту. Базел је изједначио у 55. стрелац је би Амдуни. Коначан резултат регуларног дела игре поставио је својим другим голом на мечу Гонзалес, играо се 72. минут.

Како није било промене резултата уследили су продужеци. На почетку другог продужетка позлило је једном навијачу Фјорентине, па је меч био прекинут око десет минута. Након лекарске интервенције дуел је настављен.

На самом истеку другог продужетка, када се очекивало да су пенали неминовни, Фјорентина је постигла погодак вредан финала. После велике гужве у казненом простору лопта је стигла до Барака који прецизним ударцем погађа мрежу. Играо се девети минут надокнаде другог продужетка.

Вест Хем је и у другом сусрету победио АЗ Алкмар. У првом дуелу било је 2:1. У реваншу Вест Хем је до победе стигао у самом финишу сусрета, у четртом минуту надокнаде времена стрелац је био Форналс.

Финале је на програму 7. јуна од 21.00 у Прагу.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Аутомобилом пробио капију Ватикана, предао се код Апостолске палате

Read Next

EVO ŠTA DOVODI DO NEIZLEČIVE BOLESTI OD KOJE OBOLEVA SVE VIŠE LJUDI: Dr Lapčević otkriva kako izbeći faktore rizika